3 -D Volumizing Spray

85.00lei Adauga in cos

Confera volum si fermitate | Creat pentru rase canine si feline

Order #1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray este un fixativ revolutionar, de fapt cu acest spray se poate conferi blanii volumul necesar, fara a lasa pe par efectul de umed si lipicios care il distinge in utilizarea de toate celelalte fixative clasice. Datorita ingredientelor naturale cum ar fi proteinele din grau, dupa utilizarea de #1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray nu este necesar sa spalati blana. # 1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray nu este uleios, nu usuca pielea, nu altereaza textura si cu cat se nebulizeaza mai mult pe blana se obtine un volum mai mare. Produsul confera un parfum placut. Flacoane disponibile: 355 ml. Creat pentru rase canine si feline 3 -D Volumizing Spray 355ml @ lei 85,00

– Confera volum si fermitate
– Creat pentru rase canine si feline

Flacoane disponibile: 355 ml

#1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray este un fixativ revolutionar, care poate conferi blanii volumul necesar, fara a lasa pe par efectul de umed si lipicios, lucru care il distinge de toate celelalte fixative clasice.

Datorita ingredientelor naturale cum ar fi proteinele din grau, dupa utilizarea de #1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray nu este necesar sa spalati blana. # 1 ALL SYSTEM 3 D Volumizing Spray nu este uleios, nu usuca pielea, nu altereaza textura si cu cat se nebulizeaza mai mult pe blana se obtine un volum mai mare. Produsul confera un parfum placut.

Mod de utilizare

Pentru a obtine rezultate bune, se recomanda utilizarea de 3 D Volumizing Spray pe parul curat si uscat aplicand produsul pe intreaga blana sau numai pe radacina pentru a conferi sustinere acolo unde este necesar.
Produsul este in mod special adaptat pentru rasele nordice, rasa Terrier, Barboni, Bichon, Chow Chow, rase de ciobanesc, etc.