Brazilian Style Blow Out

105.00lei Adauga in cos

Balsam hidratant / Loțiune de netezire + Cremă hidratantă / Șampon de netezire cu keratină

Order Un produs cosmetic natural revoluționar, care face parte dintr-un proces de trei pași, care îndepărtează rezidurile și pregătește părul/blana pentru tratamentul GOT HAIR ACTION Loțiune de netezire + cremă hidratantă. Acesta este un șampon care elimină rezidurile și poate fi aplicat la toate rasele de câini și pisici. Got Hair Action se utilizează în trei pași:
#1 ALL SYSTEMS GOT HAIR ACTION Șampon de netezire cu keratină, este un produs cosmetic natural revoluționar, care face parte dintr-un proces de trei pași, care îndepărtează rezidurile și pregătește părul/blana pentru tratamentul GOT HAIR ACTION Loțiune de netezire + cremă hidratantă. Acesta este un șampon care elimină rezidurile și poate fi aplicat la toate rasele de câini și pisici. Got Hair Action se utilizează în trei pași:

Pasul 1 -Aplicați șamponul Șampon de netezire cu keratină.

Pasul 2 – Aplicați tratamentul Loțiune de netezire + cremă hidratantă

Pasul 3 – Aplicați un strat adițional de balsam Hair Apparent, pentru a menține efectele tratamentului

Periați cu grijă blana înainte de a utiliza #ALL SYSTEMS Loțiunea hidratantă de protecție sau Spray-ul de Îngrijire. Umeziți blana cu apă călduță, aplicați un strat generos de Șampon de netezire cu keratină, masați și apoi clătiți bine. Masați delicat cu un prosop uscat, astfel încât să nu încâlciți părul/blana. Dacă blana se încâlcește, puteți folosi Peria cu ace sau Pieptănul Suprem #1 ALL SYSTEMS, pentru o distribuire uniformă a tratamentului GOT HAIR ACTION Loțiune de netezire + cremă hidratantă.

Utilizarea produsului Got Hair Action Smoothing Keratin Shampoo între tratamente va ajuta la păstrarea integrității acestui proces.

#1 ALL SYSTEMS GOT HAIR ACTION Loțiune de netezire + cremă hidratantă este un produs de întreținere revoluționar bazat pe keratină. A fost creat pentru a netezi și pentru a conferi textură, volum și luciu, pentru a repara și întări blănurile cele mai deteriorate și greu de întreținut. Protejează părul/blana și îmbunătățește condiția degradată din cauza perierii constante și a utilizării frecvente a uscătorului sau a aparatului de întins părul. Este compus din ingrediente cosmetice sănătoase și 0% FORMALDEHIDĂ. Got Hair Action se utilizează în trei pași:

Pasul #1 – Aplicați șamponul Șamponul de netezire cu keratină. Masați cu un prosop uscat și pieptănați delicat pentru distribuirea completă a loțiunii.

Pasul #2 – Turnați aproximativ 100 de grame de produs HAIR ACTION Loțiune de netezire + cremă hidratantă într-un recipient (adăugați mai mult în funcție de lungimea părului, densitate, condiție generală și statura câinelui). Aplicați moderat și uniform cu o pensulă dinspre lăbuțe spre restul corpului și cap. Secretul constă într-o aplicare uniformă! Periați sau pieptănați pentru a distribui produsul uniform. Lăsați să acționeze timp de 5-10 minute, în funcție de tipul de blană și condiție generală. Exemplu: Pentru o blană deteriorată lăsați produsul să acționeze mai mult, iar pentru o blană în condiție bună și foarte bună, timpul alocat acționării se reduce proporțional. CLĂTIȚI BINE și masați delicat cu un prosop uscat, astfel încât să nu încâlciți părul/blana. Procesul de uscare este unul normal.

Pasul #3 – Got Hair Action Brazilian Style Blow Out (Coafură Braziliană) APPARENT – pentru a prelungi efectele tratamentului și pentru o îngrijire completă. Efectele tratametului durează până la 6 săptămâni, în cazul în care acesta este realizat în mod corespunzător.

Utilizarea produsului Got Hair Action Smoothing Keratin Shampoo între tratamente va ajuta la păstrarea integrității acestui proces.

#1 ALL SYSTEMS GOT HAIR ACTION Balsam hidratant este un produs din gama Got Hair Action – Brazilian Style Blow Out (Coafură Braziliană) și reprezintă a treia etapă din tratament. Este un balsam ușor de folosit, care conferă hidratare, textură, luciu și face ca părul/blana să fie mai ușor de periat. Creat pentru a prelungi efectele șamponului cu keratină, produsul reduce necesitatea îngrijirii permanente, iar blana va arăta mereu naturală și proaspăt îngrijită. Got Hair Action se utilizează în trei pași:

Pasul #1 – Aplicați Șamponul de netezire cu keratină.

Pasul #2 – Aplicați tratamentul Loțiune de netezire + cremă hidratantă

Pasul #3 – După ce ați aplicat tratamentul Loțiune de netezire + cremă hidratantă, pulverizați produsul în mod uniform. La uscare, folosiți aceeași tehnică de periere ca la show-urile canine. Pentru rezultate excepționale, utilizați un aparat de întins părul la 230º C. Efectele tratametului durează până la 6 săptămâni, în cazul în care acesta este realizat în mod corespunzător. Utilizarea produsului Got Hair Action Smoothing Keratin Shampoo între tratamente va ajuta la păstrarea integrității acestui proces.