Crisp Coat Shampoo

50.00lei Adauga in cos

Sampon pentru blana aspra si par cret | Sampon pentru volum | Concentratie 1:10 | Creat pentru rase canine si feline

Order Crisp Coat Shampoo este indicat pentru rasele cu par aspru (Terrier si Schnauzer) si cu par cret (Bobtail, Collie, Bovari, etc.)
Reteta fost creata pentru a conferi blanii textura corecta a rasei. Este optim pentru blanurile fragile si roase, (la rasele canine si feline) deoarece confera fermitate si volum. Crisp Coat Shampoo are putere degresanta datorita unei compozitii fara conditionatori. Acest sampon este bazat in proportie de 100% de ierburi si arome naturale. Calitatea principala a Crisp Coat Shampoo este aceea de a nu altera tipicitatea texturii blanii pe care o toaletam; viceversa, pe o textura prea moale, insuficient de dura, produsul ajuta la atingerea texturii corecte.
De exemplu daca se toaleteaza un barbon in forma optima, Crisp Coat Shampoo pastreaza textura si nu ii altereaza starea; daca barbonul in chestiune ar avea o blana de un alt ton, cazatoare si care tinde a se separa, acest sampon confera fermitate usurand enorm toaletarea.

Sampon pentru blana aspra si par cret
Sampon pentru volum
Concentratie 1:10
Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l

Crisp Coat Shampoo este indicat pentru rasele cu par aspru (Terrier si Schnauzer) si cu par cret (Bobtail, Collie, Bovari, etc.)
Reteta fost creata pentru a conferi blanii textura corecta a rasei. Este optim pentru blanurile fragile si roase, (la rasele canine si feline) deoarece confera fermitate si volum. Crisp Coat Shampoo are putere degresanta datorita unei compozitii fara conditionatori. Acest sampon este bazat in proportie de 100% de ierburi si arome naturale.

Calitatea principala a Crisp Coat Shampoo este aceea de a nu altera tipicitatea texturii blanii pe care o toaletam; viceversa, pe o textura prea moale, insuficient de dura, produsul ajuta la atingerea texturii corecte.
De exemplu daca se toaleteaza un barbon in forma optima, Crisp Coat Shampoo pastreaza textura si nu ii altereaza starea; daca barbonul in chestiune ar avea o blana de un alt ton, cazatoare si care tinde a se separa, acest sampon confera fermitate usurand enorm toaletarea.

Mod de utilizare

Aplicati diluat in apa de la 5 pana la 10 ori, pe toata suprafata blanii, masati bine dupa care clatiti.
Crisp Coat Shampoo este apreciat de toti aceia care opereaza cu stripping; de fapt produsul permite spalarea blanii si inainte de aceasta operatie, textura nefiind inmuiata in timpul samponarii sau din contra va pregati pielea si parul pentru stripping. Produsul este de asemenea apreciat in faza de pregatire pentru concursuri, deoarece in afara de o textura si un volum correct, specific rasei, confera luminozitate punand in evidenta calitatea blanii.