Fabulous Grooming Spray

85.00lei Adauga in cos

- Lotiune spray | Concentratie ridicata | Creat pentru rase canine si feline

Order #1 ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray este o lotiune gata de utilizare pentru a mentine si imbunatatii forma blanii si pentru a reduce timpii de toaletare la toate rasele canine si feline. #1 ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray are o formula complet naturala cu ingrediente din extracte de plante de floarea soarelui , cocos si porumb. Printre ingredientele sale figureaza si substante lipide care, depozitandu-se pe piele, confera epidermei elasticitate si hidratare. Aceste lipide actioneaza si asupra parului, rezolvand cu usurinta probleme cum ar fi: opacitatea, formarea de noduri si varfuri despicate, electrostaticitate si par care tinde sa de separe. #1ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray lasa pe blana o pelicula protectiva in scopul de a proteja parul de agentii externi creand o sarcina pozitiva care, printr-un efect fizic respinge murdaria si praful. Utilizarea constanta a produsului garanteaza o imbunatatire graduala a starii intregii blani, cu rezultate optime in ceea ce priveste stralucirea si textura parului impreuna cu o mai mare usurinta la pieptanare. Creat pentru rase canine si feline Fabulous Grooming Spray 355ml @ lei 85,00

– Lotiune spray
– Concentratie ridicata
– Creat pentru rase canine si feline

Flacoane disponibile: 355 ml

#1 ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray este o lotiune gata de utilizare pentru a mentine si imbunatatii forma blanii si pentru a reduce timpii de toaletare la toate rasele canine si feline.

#1 ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray are o formula complet naturala cu ingrediente din extracte de plante de floarea soarelui , cocos si porumb. Printre ingredientele sale figureaza si substante lipide care, depozitandu-se pe piele, confera epidermei elasticitate si hidratare. Aceste lipide actioneaza si asupra parului, rezolvand cu usurinta probleme cum ar fi: opacitatea, formarea de noduri si varfuri despicate, electrostaticitate si par care tinde sa de separe.

#1ALL SYSTEM Fabulous Grooming Spray lasa pe blana o pelicula protectiva in scopul de a proteja parul de agentii externi creand o sarcina pozitiva care, printr-un efect fizic respinge murdaria si praful. Utilizarea constanta a produsului garanteaza o imbunatatire graduala a starii intregii blani, cu rezultate optime in ceea ce priveste stralucirea si textura parului impreuna cu o mai mare usurinta la pieptanare.

Mod de utilizare

Produsul este gata de utilizare chiar daca pentru blanurile subtiri si matasoase este recomandabil sa diluati produsul cu apa sau si mai bine cu apa distilata. Pentru blanurile deteriorate (de exemplu in schimbare, cu probleme de impaslire si/sau in cazul in care pe par este utilizat fixativ, spray) pulverizati produsul pur pe blana si asteptati un minut inainte de a proceda cu peria sau piaptanul. Un moment de asteptare da timp produsului sa actioneze si in consecinta va fi mai simpla si mai rapida operatia de toaletare.
Pentru blanurile in bune conditii in schimb, diluati produsul 1:1 pulverizati pe blana, asteptati un minut si procedati la toaletarea uzuala. Produsul poate fi aplicat pe blana umeda sau uscata.
Nu aplicati pe piele sau unde sunt prezente rani sau iritatii.