Get It Straight Coat Polish

85.00lei Adauga in cos

Lichid modelant pentru blanurile subtiri | Concentratie ridicata | Creat pentru rase canine

Order Get it Straight Coat Polish este un produs creat pentru toate blanurile subtiri si matasoase. Produsul este un lichid - tratament cu puterea de a modela blana eliminand onduleurile bogate si nedorite. Get It Straight Coat Polish in timp ce modeleaza blana garanteaza o actiune optima de refacere, respinge umiditatea si staticitatea si de asemenea imbunatateste calitatea texturii. Produsul protejeaza blana de razele solare si respinge murdaria. Get It Straight Coat Polish nu contine alcool, conservanti, parfum, culori sau nuante artificiale, din contra contine ingrediente naturale de calitate: produsul actioneaza datorita elementelor cum ar fi aminoacizi din matase, pantenol si emolienti naturali speciali. Disponibil in flacoane de 118ml. Creat pentru rase canine. Get It Straight Coat Polish 118ml @ lei 85,00

– Lichid modelant pentru blanurile subtiri
– Concentratie ridicata
– Creat pentru rase canine

Disponibil in flacoane de 118ml.

Get it Straight Coat Polish este un produs creat pentru toate blanurile subtiri si matasoase. Produsul este un lichid – tratament cu puterea de a modela blana eliminand onduleurile bogate si nedorite.

Get It Straight Coat Polish in timp ce modeleaza blana garanteaza o actiune optima de refacere, respinge umiditatea si staticitatea si de asemenea imbunatateste calitatea texturii. Produsul protejeaza blana de razele solare si respinge murdaria. Get It Straight Coat Polish nu contine alcool, conservanti, parfum, culori sau nuante artificiale, din contra contine ingrediente naturale de calitate: produsul actioneaza datorita elementelor cum ar fi aminoacizi din matase, pantenol si emolienti naturali speciali.

Mod de utilizare

Get It Straight Coat Polish va fi aplicat pe blana curata atat umeda cat si uscata. In cazul in care se lucreaza cu pielea umeda, aplicati o mica cantitate de produs pe blana in mod uniform si terminati de uscat pe rand; acesta este modul cel mai eficient mai ales daca se utilizeaza produsul pentru a contrasta onduleurile si buclele. Daca parul este uscat complet aplicati produsul si periati. Get It Straight Coat Polish este in special adecvat pentru urmatoarele rase: Yorkshire, Afgan, Shih-Tzu, Malteza, etc.