Hair Revitalizer & Instant Anti-Static Spray

65.00lei Adauga in cos

Spray antistatic | Concentratie ridicata | Creat pentru rase canine si feline

Order Hair Revitalizer Spray este un antistatic optim cu un bun parfum de papaya si rezulta a fi indispensabil pentru toate blanurile cu par rasfirat. Hair Revitalizer Spray este utilizat ca si finisaj sau in caz de blana matasoasa cu par subtire este aplicat in timpul perierii pentru a conferi volum, sustinere si fermitate. Produsul nu contine ulei si deci este ideal chiar si pentru texturile de tip dur. Hair Revitalizer Spray faciliteaza perierea si de asemenea pastreaza blana curata si lucioasa pe o lunga perioada de timp. Flacoane disponibile: 250ml. Creat pentru rase canine si feline Hair Revitalizer & Instant Anti-Static Spray @ lei 65,00

– Spray antistatic
– Concentratie ridicata
– Creat pentru rase canine si feline

Flacoane disponibile: 250ml.

Hair Revitalizer Spray este un antistatic optim cu un bun parfum de papaya si rezulta a fi indispensabil pentru toate blanurile cu par rasfirat. Hair Revitalizer Spray este utilizat ca si finisaj sau in caz de blana matasoasa cu par subtire este aplicat in timpul perierii pentru a conferi volum, sustinere si fermitate. Produsul nu contine ulei si deci este ideal chiar si pentru texturile de tip dur.
Hair Revitalizer Spray faciliteaza perierea si de asemenea pastreaza blana curata si lucioasa pe o lunga perioada de timp.

Mod de utilizare

Se recomanda sa pulverizati produsul la circa 30 de centimetri distanta in mod omogen in timp ce se efectueaza perierea; pe blanurile matasoase nu pulverizati direct pe par ci nebulizati in aer si lasati sa cada pulverizarea usor pe blana. Aplicati Hair Revitalizer Spray si inainte de a proceda la taiere, produsul faciliteaza utilizarea foarfecii si asigura o taiere mai precisa.