Invisible Styling Gel

70.00lei Adauga in cos

Gel modelant | Concentratie ridicata | Creat pentru rase canine si feline

Order Invisible Styling Gel este un gel modelant foarte eficient, care ramane invizibil la vedere si atingere. Este adecvat pentru toate tipurile de blana chiar si pentru cele mai delicate cum ar fi rasa Malteza. A aparut ca si gel invizibil de pre-ring. Invisile Styling Gel rezolva, fara a lasa urme, problemele de par rasfirat si staticitate; produsul contine o glicerina hidratanta care intareste parul, confera elasticitate si il mentine hidratat pentru lung timp. Disponibil in flacoane de 237ml. Creat pentru rase canine si feline Invisible Styling Gel 237ml @ lei 70,00

– Gel modelant
– Concentratie ridicata
– Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 237ml.

Invisible Styling Gel este un gel modelant foarte eficient, care ramane invizibil la vedere si atingere. Este adecvat pentru toate tipurile de blana chiar si pentru cele mai delicate cum ar fi rasa Malteza. A aparut ca si gel invizibil de pre-ring. Invisile Styling Gel rezolva, fara a lasa urme, problemele de par rasfirat si staticitate; produsul contine o glicerina hidratanta care intareste parul, confera elasticitate si il mentine hidratat pentru lung timp.

Chiar daca este aplicat de mai multe ori nu este necesar sa il spalati de pe blana datorita calitatii ingredientelor sale, de fapt NU contine fixativ sau silicon.

Mod de utilizare

Se recomanda utilizarea de Invisible Styling Gel pe blana curata si periata pentru a o modela dupa cum este necesar: apasati, volumizati, divizati, fixati. Optim pentru pregatirea de Top – knot. Pentru a avea rezultate bune utilizati o mica cantitate de gel amestecata in palma si aplicati apoi cum doriti.