Professional Whitening Shampoo

250,00lei Adauga in cos

Sampon de albire si stralucire pe baze vegetale | Concentratie 1:10 | Formula pentru rase canine si feline

Order Samponul de albire si stralucire pe baze vegetale nu contine peroxizi, coloranti sau elemente chimice care pot dauna pielii sau parului. Professional Formula Whitening Shampoo este foarte bun pentru spalarea tuturor blanurilor albe deoarece reduce notabil petele galbene; pe toate celelalte culori, negru, galbui, argintiu etc are calitatea de a da luminozitate blanii garantand un efect final optim. P.F. Whitening Shampoo este ideal pentru toate tipurile de blana si in special este indicat pentru urmatoarele rase: Malteza, Barbon, Bichon, West Highland White Terrier, Bobtail, Maremmano, Schnauzer. Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l. Formula pentru rase canine si feline. P.F Whitening Shampoo 3,78 l @ lei 250,00

– Sampon de albire si stralucire
– Concentratie 1:10
– Formula pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 3,78l

Samponul de albire si stralucire pe baze vegetale nu contine peroxizi, coloranti sau elemente chimice care pot dauna pielii sau parului. Professional Formula Whitening Shampoo este foarte bun pentru spalarea tuturor blanurilor albe deoarece reduce notabil petele galbene; pe toate celelalte culori, negru, galbui, argintiu etc are calitatea de a da luminozitate blanii garantand un efect final optim.

Mod de utilizare

P.F. Whitening Shampoo este un sampon cu mare putere de inalbire si stralucire si are formula perfecta pentru a accentua candoarea si naturaletea stralucirii blanii. De fapt produsul nu numai ca da stralucire blanii albe dar confera si splendoare tuturor celorlalte culori cum ar fi negrul  gri, bej. P.F. Whitening Shampoo este ideal pentru toate tipurile de blana si in special este indicat pentru urmatoarele rase: Malteza, Barbon, Bichon, West Highland White Terrier, Bobtail, Maremmano, Schnauzer.
P.F. Whitening Shampoo se aplica diluat de la 5 la 10 ori in timp ce pe petele profunde se utilizeaza in stare pura. Pentru toate blanurile se recomanda utilizarea de PF. Whitening Shampoo dupa utilizarea in prealabil de Super Cleaning Shampoo pentru a obtine o blana mai moale si mai usor de pieptanat. Pentru rase cu par aspru este bine sa utilizati P.F. Whitening Shampoo dupa ce in prealabil ati utilizat Crisp Coat Shampoo (Shampon special pentru par aspru).