Pure Cosmetic Lanolin

88.00lei Adauga in cos

Ulei de lanolina | Concentratie 1:40 | Creat pentru rase canine

Order Se utilizeaza Pure Lanolin Plus in acele cazuri in care nu ar fi suficienta actiunea balsamului; lanolina amestecata cu balsam produce o compozitie excelenta pentru restructurarea si intretinerea blanii de la o imbaiere la alta. Toaletatorii utilizeaza Pure Lanolin Plus pe acei subiecti care sunt ingrijiti rar, care traiesc in gradini fara prea multe ingrijiri si unde sunt impasliri sau noduri de desfacut; crescatorii il utilizeaza de obicei pe subiecti de expozitie de la o baie la alta. Uleiul de lanolina este adecvat pentru toate blanurile in afara de cele de culoare alba (a se vedea uleiul de Primula). Pure Lanolin Plus este adecvat mai ales pentru urmatoarele rase canine: Yorkshire, Afgan, Shih-Tzu, Lhasa-Apso, Coker, Briard. Disponibil in flacoane de 250ml si 500 ml. Creat pentru rase canine.

– Ulei de lanolina
– Concentratie 1:40
– Creat pentru rase canine

Disponibil in flacoane de 250ml si 500 ml.

Se utilizeaza Pure Lanolin Plus in acele cazuri in care nu ar fi suficienta actiunea balsamului; lanolina amestecata cu balsam produce o compozitie excelenta pentru restructurarea si intretinerea blanii de la o imbaiere la alta.

Toaletatorii utilizeaza Pure Lanolin Plus pe acei subiecti care sunt ingrijiti rar, care traiesc in gradini fara prea multe ingrijiri si unde sunt impasliri sau noduri de desfacut; crescatorii il utilizeaza de obicei pe subiecti de expozitie de la o baie la alta. Uleiul de lanolina este adecvat pentru toate blanurile in afara de cele de culoare alba (a se vedea uleiul de Primula).

Pure Lanolin Plus este adecvat mai ales pentru urmatoarele rase canine: Yorkshire, Afgan, Shih-Tzu, Lhasa-Apso, Coker, Briard, etc.

 

Mod de utilizare

Datorita concentratiei de lanolina cosmetica pura si de elemente emoliente naturale, Pure Lanolin Plus are o ridicata putere emolienta si anti-impaslire, de asemenea produsul restabilizeaza grasimea din piele si par. Inca de la primele aplicatii se vor observa beneficiile, in fapt Pure Lanolin Plus reface cu eficacitate prejudiciile cauzate de exemplu de feon (mai ales daca se utilizeaza aer prea cald) sau de efectele ambientale si chimice (de exemplu este un bun restructurant dupa o actiune antiparazitara sau o cura cu antibiotice).
Pure Lanolin Plus avand o putere emolienta ridicata reduce in mod sensibil timpul de toaletare, desface si previne formarea de noduri, este anti-impaslire si ca si efect al acestei conditionari pielea si parul primesc o mai buna oxigenare care va evolua in crestere maxima, elasticitate si luminozitate a parului.

Utilizarea de Pure Lanolin Plus este in mod special adecvata pentru blanurile mediu-lungi  si in toate cazurile de barba si bretoane de alungit. Se recomanda reglarea dozelor in functie de lungime, profunzime, textura si conditia parului; recomandarea este sa diluati intr-un litru de apa calda 2 linguri de Super Rich Conditioner impreuna cu 1 lingura de lanolina, sa amestecati bine si sa varsati produsul pe par in mod uniform chiar daca se adauga un pic de apa pe blana daca este necesar; lingurile de lanolina pot fi de la 1 pana la maxim 4 si lanolina este intotdeauna amestecata cu Super Rich Conditioner deoarece nu este solubila in apa (daca se utilizeaza lanolina pentru prima data plecati cu o doza minima de 1 lingura pentru a realiza ca concentratia produsului este foarte ridicata).
N.B.: Lanolina se utilizeaza intotdeauna amestecata cu Super Rich Conditioner deoarece nu este solubila in apa. Dupa tratamentul cu ulei de lanolina blana nu trebuie sa fie unsuroasa la atingere sau sa lase urme de grasime pe parsodeala, daca se intampla aceasta inseamna ca am utilizat prea multa lanolina, deci doza trebuie redusa.
N.B.: Prin utilizarea de Pure Lanolin Plus este recomandabil sa faceti baie cu Super Cleaning Shampoo sau Crisp Coat Shampoo in functie de tipul de blana, si mai ales este indispensabil sa utilizati “Product Stabilizer” lotiune degresanta pentru piele si par cu puterea de a elimina lanolina, lucru care nu este posibil sa il faceti cu alte produse; este important sa eliminati lanolina cu Product Stabilizer in momentul baii pentru pregatirea blanii pentru o expunere sau oricum pentru pregatirea pielii sau a parului pentru un nou tratament cu lanolina fara a se produce acumularea de produs ceea ce nu este recomandat pentru a obtine rezultate foarte bune.

Pure Lanolin Plus este indicata si pentru a face impachetari, procedura baii cu lanolina este aceeasi dar este important sa uscati bine parul inainte de a proceda la impachetare; lanolina este concentrata si deci reinnoirea impachetarii se face tot mai rar. Este recomandata utilizarea de Pure Lanolin Plus pentru toti cainii, si cei cu parul scurt, care au probleme de par si piele uscata; rezultatele vor fi evidente imediat.