Pure Lightening Shampoo

50.00lei Adauga in cos

Sampon de albire | Concentratie 1:10 | Creat pentru rase canine si feline

Order “Samponul inalbitor cu enzime” Pure White Lightening Shampoo a fost creat pentru blanuri albe, crem, gri si aurii. Pure White Lightening Shampoo are puterea de a restabili culoarea naturala chiar si in acele zone cu par patat, deoarece sunt erodate de lacrimare, saliva sau de urina. Pure White Lightening Shampoo se lauda cu absenta din ingredientele sale de substante cum ar fi apa oxigenata si peroxizii si datoreaza efectul sau surprinzator unei actiuni enzimatice naturale care in numai 5 minute actioneaza pentru a restabili culoarea blanurilor albe, crem, gri si aurii. Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l. Creat pentru rase canine si feline.

– Sampon de albire
– Concentratie 1:10
– Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l

“Samponul inalbitor cu enzime” Pure White Lightening Shampoo a fost creat pentru blanuri albe, crem, gri si aurii. Pure White Lightening Shampoo are puterea de a restabili culoarea naturala chiar si in acele zone cu par patat, deoarece sunt erodate de lacrimare, saliva sau de urina.
Pure White Lightening Shampoo se lauda cu absenta din ingredientele sale de substante cum ar fi apa oxigenata si peroxizii si datoreaza efectul sau surprinzator unei actiuni enzimatice naturale care in numai 5 minute actioneaza pentru a restabili culoarea blanurilor albe, crem, gri si aurii.

Modalitate de utilizare

Pure White Lightening Shampoo este unic in felul sau datorita lipsei absolute dintre ingredientele sale de substante daunatoare pentru piele si par cum ar fi apa oxigenata, silicon si peroxizi. Produsul actioneaza exclusiv datorita unei actiuni enzimatice naturale care il face sigur pentru toate rasele chiar si in caz de piele sensibila.
Pentru a obtine rezultate surprinzatoare exista unele aspecte de observat; inainte de a utiliza Pure White Lightening Shampoo utilizati P.F. Whitening Shampoo sau Crisp Coat Shampoo pentru indepartarea murdariei astfel incat enzimele sa actioneze direct pe pata; se aplica deci Pure White Lightening Shampoo pur pe toate petele sau diluat in apa de la 5 la 10 ori pentru ingalbeniri usoare si extinse major; produsul este lasat in asteptare 5 minute astfel incat enzimele sa poata actiona si apoi clatiti complet.
Cu siguranta chiar si petele cele mai grele vor capata un alt aspect, dar pentru a ajunge la un alb candid trebuie sa repetati operatiunea la viitoarea baie. Pentru petele cele mai dificile cum ar fi cele de la lacrimatie, salivare si urina, pentru a restabili un alb cat mai repede posibil, se poate opera local pe pata, cu “Super Whitening Gel” care nu necesita baie si nici clatire.