Self Rinse Shampoo

50.00lei Adauga in cos

Sampon la uscat | Concentratie 1:10 | Creat pentru rase canine si feline

Order Self Rinse Conditioning Shampoo este indicat pentru toate rasele si tipurile de par; acesta nu este un sampon pulbere obisnuit ci un optim conditionator care elimina si previne nodurile cu usurinta, curata in profunzime, invioreaza culoarea si respecta textura naturala a parului. Compozitia sa este pe baza de ingrediente vegetale si naturale, nu deshidrateaza pielea, nu usuca parul si este analergic. Self Rinse Conditioning Shampoo este apreciat de catre toaletor care are obiceiul de a desface nodurile si peria blana inainte de baie; in acest caz inmuiati bine blana, operatia va deveni mai rapida si produsul va proteja parul de trecerea periei. Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l

– Sampon la uscat
– Concentratie 1:10
– Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l

Self Rinse Conditioning Shampoo este indicat pentru toate rasele si tipurile de par; acesta nu este un sampon pulbere obisnuit ci un optim conditionator care elimina si previne nodurile cu usurinta, curata in profunzime, invioreaza culoarea si respecta textura naturala a parului. Compozitia sa este pe baza de ingrediente vegetale si naturale, nu deshidrateaza pielea, nu usuca parul si este analergic. Self Rinse Conditioning Shampoo este apreciat de catre toaletor care are obiceiul de a desface nodurile si peria blana inainte de baie; in acest caz inmuiati bine blana, operatia va deveni mai rapida si produsul va proteja parul de trecerea periei.

Mod de utilizare

Sampon la uscat, unic in felul sau. Nu este sub forma de praf ci este un lichid care va fi diluat si aplicat pe piele cu un pulverizator simplu. Umeziti blana si periati sau treceti cu o carpa de bumbac, in functie de murdaria de indeparat. Acest lichid are puterea de a improspata pielea si de a curata parul rapid si fara a face baie; lasa un parfum placut si culoarea sa usor albastra are puterea de a absorbi petele galbene de pe blana alba. Iata de ce este utilizat pentru igiena zilnica a zonelor de sub ochi, din zona gurii, a mustatiilor si a articulatiilor.

In timpul uscarii inmuiati usor blana cu Self Rinse Conditioning Shampoo care confera stralucire si volum mai ales la blanurile duble; pe blana de culoare deschisa va iesi in evidenta culoarea alba.

Pentru o baie pe uscat se recomanda sa diluati o parte de sampon in 5 parti de apa iar prin utilizarea unui pulverizator simplu umeziti blana, in timp ce cu o perie miscati parul in cele patru directii pentru a permite produsului sa ajunga pana la piele. In caz de prea multa murdarie frecati blana cu ajutorul unui prosop din bumbac. Pentru a curata zonele dificile si patate cum ar fi cele de sub ochi, barba si poster se recomanda sa utilizati produsul in stare pura. Self Rinse Conditioning Shampoo este indispensabil la sfarsitul oricarei expozitii, cand la iesirea din ring cainele nostru are nevoie de a elibera parul de fire de bumbac sau de resturile de fixativ sau ghips. In acest caz amestecul ideal este urmatorul: puneti intr-un flacon cu pulverizator 4 linguri de Self Rinse Conditioning Shampoo de la 1 la 4 linguri, in functie de tipul de par, de ulei de primula (Hemectant Moisturizing Oil) si ½ litri de apa calduta; agitati cu grija si aplicati.      Acelasi amestec imbogatit cu o lingurita de crema P. Protein Pack & Pre – Chalk este ideal pentru a pregati pentru concurs blana de la rasele nordice… vom avea o exaltare a albului, luminozitate maxima, volum si fermitate.