Super Cleaning and Conditioning Shampoo

50,00lei Adauga in cos

Sampon cu PH neutru | Concentratie: 1:10 | Creat pentru rase canine si feline

Order Şampon cu PH neutru, adaptat pentru spălări frecvente, utilizat fără nici o problemă pentru pui sau alte animale sensibile la alergii. Super Cleaning and Conditioning Shampoo este bogat în balsam şi lasă o blană lucioasă şi bine hranita. Super Cleaning Shampoo a fost studiat pentru a curata in profunzime blana de orice tip si textura, pentru a spala delicat chiar si pielea cea mai sensibila si este indicat pentru spalarile frecvente. Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l. Creat pentru rase canine si feline.

– Sampon cu PH neutru
– Concentratie: 1:10
– Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 250ml, 500ml si 3,78l

Şampon cu PH neutru, adaptat pentru spălări frecvente, utilizat fără nici o problemă pentru pui sau alte animale sensibile la alergii. Super Cleaning and Conditioning Shampoo este bogat în balsam şi lasă o blană lucioasă şi bine hranita.

Mod de utilizare

Super Cleaning Shampoo a fost studiat pentru a curata in profunzime blana de orice tip si textura, pentru a spala delicat chiar si pielea cea mai sensibila si este indicat pentru spalarile frecvente.

Acest tratament optim este garantat de calitatea produsului care, in afara de faptul ca are un ph neutru, nu contine sapun sau detergent ca sa afecteze pielea sau parul. Datorita formulei sale speciale, inlatura posibilitatea de aparitie a nodurilor, faciliteaza eliminarea nodurilor existente si este optim pentru a indeparta eventuala grasime in exces, fara insa a elimina uleiul natural al pielii. Elementele antistatice care imbogatesc produsul favorizeaza perierea si/sau pieptanarea evitand ca parul sa se electrizeze si sa se innoade sau sa se rupa. Bogat in balsam natural, inca de la primele spalari se va putea obtine un par lucios, iar culoarea va prinde vigoare cat si textura naturala a blanii.

Dupa o murdarire normala sau intensa, se va putea dilua Super Cleaning Shampoo in apa calduta in proportie de pana la 5 ori ( o parte sampon in 2-5 parti apa). Dupa ce ati spalat cainele sau pisica cu apa calduta, distribuiti samponul diluat pe toata suprafata; masati bine fara miscari circulare si clatiti (o compozitie putin spumoasa a produsului va face mai simpla operatia).
In cazul in care se utilizeaza si un sampon de albire sau de stralucire, recomandarea este de a utiliza prima data inalbitorul sau cel de stralucire si ca ultim strat Super Cleaning Shampoo deoarece acesta din urma lasa blana mai usor de pieptanat.