Super Whitening Gel

70.00lei Adauga in cos

Gel de albire, de indepartare a petelor | Concentratie ridica | Creat pentru rase canine si feline

Order Super Whitening Gel a fost creat pentru a indeparta petele de pe blanurile albe, crem, gri si aurii. Compozitia sa cuprinde ingrediente de cea mai inalta calitate cosmetica umana datorita carora nu numai ca se indeparteaza petele dar si se reface si protejeaza parul prevenind astfel aparitia de pete. Disponibil in flacoane de 237ml. Creat pentru rase canine si feline Super Whitening Gel 237ml @ lei 70,00

– Gel de albire, de indepartare a petelor
– Concentratie ridica
– Creat pentru rase canine si feline

Disponibil in flacoane de 237ml.

Super Whitening Gel a fost creat pentru a indeparta petele de pe blanurile albe, crem, gri si aurii.
Compozitia sa cuprinde ingrediente de cea mai inalta calitate cosmetica umana datorita carora nu numai ca se indeparteaza petele dar si se reface si protejeaza parul prevenind astfel aparitia de pete.

Mod de utilizare

Super Whitening Gel este un gel transparent usor de aplicat care nu necesita sa fie indepartat la fiecare aplicare. Se recomanda sa aplicati gelul pe parul curat pentru a permite produsului sa actioneze direct pe pata. Super Whitening Gel actioneaza in timp redand culoarea naturala a blanii; repetati aplicarea in fiecare zi pana cand zona patata va relua aspectul natural, gelul ramanand pe par il protejeaza de petele de urina, lacrimare, mancare, etc; este recomandabil sa indepartati gelul spaland blana dupa trei aplicatii; daca baia nu este necesara este suficient sa curatati zona tratata cu Self Rinse Conditioning.